• Highlights
  • Seranta Awam bagi Draf Guidelines on Monitoring of Airborne Chemical Hazardous to Health 202X.
Slider

Seranta Awam bagi Draf Guidelines on Monitoring of Airborne Chemical Hazardous to Health 202X.

Kongsikan Pandangan Anda!

Para Pelanggan Yang Dihormati,

Untuk makluman anda, Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (JKKP) sedang dalam proses seranta awam bagi draf Guidelines on Monitoring of Airborne Chemical Hazardous to Health 202X.

Sehubungan itu, Jabatan memerlukan komen, pandangan atau maklum balas daripada anda sebagai pihak berkepentingan di kalangan pihak berkuasa, orang yang kompeten, pihak industri, pihak makmal, penyelidik dan ahli akademik. Kongsikan komen, pandangan atau maklum balas anda dengan mengisi borang maklum balas seperti di lampiran. Borang tersebut boleh diisi melalui pautan atau mengimbas kod QR seperti di lampiran atau boleh dihantar secara manual ke alamat email seperti berikut:

   i) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

  ii) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

 

pdf Lampiran Seranta Awam & Borang Maklum Balas Draf Guidelines on Monitoring of Airborne Chemical Hazardous to Health 202X

Status :Buka
Tarikh Mula : 15 Mac 2021
Tarikh Tamat : 14 April 2021

Cetak Emel